Hotel Hellstens Malmgård

boka hotell nära GlobenBeläget i det pulserande Södermalm i Stockholm erbjuder denna 1700-tals byggnad där du hittar Hotel Hellstens Malmgård gratis Wi-Fi och gustaviansk stil och rum med tidstypiska möbler. Zinkensdamms tunnelbanestation ligger 300 meter bort.

Alla de individuellt inredda rummen på Hellstens Malmgård har en TV och ett eget badrum med kaklade Karystos stenmurar och en dusch. Vissa rum har stolpsängar medan andra har en unik öppen spis.

Frukost serveras varje morgon i ett tegelvalv som ligger i källaren. Under sommaren kan gästerna äta middag på hotellets möblerade terrass som är omgiven av trädgården.

Personalen kan hjälpa till att ordna olika sightseeingturer i Stockholm. Cykeluthyrning finns för gäster som vill utforska staden på hjul. Tantolunden ligger 500 meter från hotellet. Stockholms centrum och Gamla stan ligger båda inom 7 minuters tunnelbaneresa och är du här för en konsert så kan det vara bra att känna till att detta är ett hotell nära Globen.boka hotell nära Globen

Södermalm är en av de mest populära och mest spännande delarna av Stockholm, där nattlivet är som bäst. Nära hotellet finns den vackra parken nere vid Zinkensdamms som inbjuder till promenader längs vattnet och de gröna omgivningarna som är specifika för området. Andra egenskaper av området är också de olika trendiga designbutikerna, både för inredning och kläder. Södermalm har blivit en av de mest populära ställena för att öppna restauranger och kaféer, vilket gör Hotel Hellstens Malmgård en optimal plats att stanna på för matälskare.

Klicka här om du vill se mer bilder på hotellet.