Guldgränd Hotel Apartments

boka hotell nära GlobenMed ett lugnt läge mellan Gamla stan och den pulserande stadsdelen Södermalm har dessa charmiga lägenheter gratis tillgång till internet, platt-TV och pentry. Restauranger, affärer och kommunikationer ligger bara några steg bort.

Guldgränd Hotel Apartments är inrymt i en byggnad från 1650-talet och har högt i tak, stuckaturer och ursprungliga kakelugnar. Varje lägenhet har kabel-TV, ett matbord och ett fräscht badrum.hotell nära Globen

Färjor till innerstadsöarna Djurgården och Skeppsholmen avgår bara 500 meter bort. Personalen på Guldgränd föreslår gärna ytterligare platser att besöka. Guldgränd Hotel Apartments ligger precis runt hörnet från Slussen tunnelbanestation som ger snabb anslutning till Stockholms centralstation.

Guldgränd Hotel Apartments är ett högkvalitativt lägenhetshotell bekvämt beläget i hjärtat av Stockholm. Denna pärla erbjuder 37 moderna och fullt möblerade lägenheter med pentry, badrum, TV och internet. Deras mål är att erbjuda en produkt som passar dina behov för en bekväm vistelse medan du är borta från ditt eget hem. Detta boende ligger endast 3 kilometer från Globen så det passar perfekt för dig som är i Stockholm för ett besök på Ericsson Globe.

Klicka här för att se mer bilder på boendet.