Elite hotell Stockholm nära Globen

Elite hotell är en välkänd hotellkedja i Sverige med stort fokus på kvalitet. Varje hotell har sin egen karaktär och historia för att du som gäst ska trivas och känna att det är något speciellt att bo på just ett Elite hotell. I Stockholm hittar du sju vackra och prisvärda Elite hotell i flera olika stadsdelar som passar utmärkt när du ska besöka huvudstaden. Vad du än ska göra i Stockholm så kan du hitta ditt perfekta hotell här.

Hotell nära Globen

Stockholm Globe är ett stort arenakomplex som lockar miljoner med besökare varje år. Här hålls det faktiskt över 300 sportevenemang och konserter per år, så det finns något för alla. Arenorna som ingår i Stockholm Globe är:

·      Ericsson Globe (globen)

·      Annexet

·      Hovet

·      Söderstadion

·      Tele2 Arena

Ska du på ett event i globenområdet och söker efter hotell? Boka något av de närbelägna Elite hotellen för att enkelt kunna ta dig till och från arenan.  

Elite Hotel har massvis med stockholmsbaserade hotell. Här kan du ser fler av deras hotell!

Mer om Elite Hotell i Stockholm

Alla Elite hotell i Stockholm ligger centralt belägna och har nära till bussar, tunnelbana och tåg för att du enkelt ska kunna ta dig dit du behöver.

·      Elite Hotel Stockholm Plaza. Beläget i centrala Stockholm får du närhet till allt. Många kommunala kommunikation så du enkelt kan resa till globen för ditt evenemang. Shopping och nöjesliv direkt utanför dörren.

hotell nära Globen

·      Elite Hotel Arcadia. Ett något lugnare hotell men fortfarande mitt i Stockholm precis vid tunnelbanan. Här kan du vila upp dig i den fina trädgården efter en pulserande konsert.

·      Elite Hotel Adlon. Ett charmigt hotell i en klassisk byggnad i Vasastan. Detta är Elites mest centrala hotell i Stockholm som ligger ett stenkast från centralstationen. Du når globenområdet på fem minuter.

Oavsett om du ska besöka Stockholm för en avkopplande weekend eller rocka loss på en konsert natten lång så hittar du flera Elite hotell nära Globen.