Alexandra Hotel

boka hotell nära GlobenAlexandra Hotel ligger på Stockholms charmiga Södermalm mindre än 10 minuters promenad från både Medborgarplatsens tunnelbanestation och Stockholms Södra Station och är ett hotell nära Globen. Det erbjuder gratis Wi-Fi och fri tillgång till bastu.

Rummen på Hotel Alexandra har TV och eget badrum med dusch. Frukost serveras dagligen.boka hotell nära Globen

Stockholms berömda Gamla stan och färjorna till Djurgården och Viking Lines färjeterminal vid Stadsgårdskajen nås alla inom en 15-minuters promenad. En mängd olika restauranger och butiker finns i närheten. Lokala bussar ger enkel tillgång till de livliga områdena Mariatorget och Zinkensdamm. Dessutom hittar du Ericsson Globe Arena och Stockholmsmässan i Älvsjö bara 5 minuter bort med pendeltåget.

Alexandra Hotel är centralt beläget i den charmiga södra sidan av Stockholm city, i det lugna och äkta område som kallas Södermalm. Hotellet fungerar som en perfekt inkörsport till att utforska den rika kulturhistoria som tydligt syns på gatorna i Stockholm. Tunnelbana, pendeltåg och bussar finns inom omedelbar närhet av hotellet.

Klicka här för att se mer bilder på hotellet
.